Monday, 1 October 2012

Pengganti mcd :D

Salam..

*ini adalah iklan racun perosak auto publish.. haha*

berkaitan tajuk tersebut, akhirnya pet dah jumpa pengganti Mcd.. haha.. pet kan kaki makan Mcd.. I'm Lovin it.. hehe.. pet pun sedang menanti Mcd bakal dibuka di sini.. hehe.. sini boleh dikatakan semua ada.. Kfc, Marrybrown, Pizza hut, Sushi king, Sugar bun, Singapore chicken rice, Secret recipe dan macam-macam lagi.. pet pun tak ingat.. haha..

walaupun pet sibuk, tapi pet tetap tak boleh tinggalkan hobi makan pet.. benda tu dah sebati dengan jiwa pet kot.. makan nak yang sedap-sedap je.. yang tak sedap pun nak makan juga.. haha.. ni la nafsu makan namanya :D haha.. *baru je lepas semua orang puji kurus, terus jadi kuat makan XD

ok.. meh nak memperkenalkan.. AHZA burger.. daripada Bintulu, Sarawak! serius.. sedap kot.. dalam banyak-banyak burger yang pet makan kat sini, memang yang ni berbaloi-baloi.. haha.. mampu dibeli dan pasti memuaskan nafsu makan burger.. haha..



bermodalkan RM4 anda boleh makan plain beef/chicken burger.. tapi burger yang pet makan extra pedas cheezy beef burger RM5.. haha.. sangat-sangat puas hati.. dah 2 kali pet pergi makan minggu lepas.. mimpi pun burger ni kot.. pergh.. memuaskan :D haha..

p/s : warga-warga Bintulu sekalian, jemput la terjah kedai ni.. pasti anda berpuas hati :)

10 comments:

shar90 said...

xsah blog ni klu xde entry mkn2... hee :P

.: iEyLa :. said...

adyuisshh..terliur dik.. :p

Miss Lexus said...

terliur tgk...um...pos cni boley ? huhu

jaakechik said...

sedappnya...terliur tgk!

p/s : sory baru sempat terjah sini..

shuhadaothman said...

tolong poskan kat perak pet. haha. terliur dah ni!

Chic Na said...

keni rojes ada tak pet? haha..

menggoda betul burger tu. sos melimpah2. pos sini sket dik. :)

Cik Nur said...

sedapnya burger tu..! sos melimpah2.. :) terliur tgk ni... :)

Detective Fiqa said...

gilerr sedap.. akak nakk!!!

Emma said...

nsb lah sy baru pas mkn burger td.. xlah terliur sgt.. hehe

kaishin said...

sedapnya!!! *lap air liur* hehe