Saturday, 20 October 2012

From KB -> BTU

Salam..

*ini adalah post yang memang autopublish*

err.. best pula guna auto publish.. bila busy, taip-taip kat word, pastu paste kat sini.. hehe.. bila bosan buat keja, mula la otak merayap fikir nak update blog.. since blog is the place where i share something that i would like to share.. hehe.. kemain statement :D

beberapa hari yang lepas, pet telah menerima bungkusan.. err.. tak la terima.. memang tahu akan menerima.. hehe.. besar woo bungkusan tu.. dari Kelantan.. jauh kan.. dari Kelantan ke Sarawak melalui Nationalwide.. hehe..



comel tak? haha.. pasti ramai blogger boleh teka sapa yang pet maksudkan.. haha.. sebenarnya ada lagi.. tapi yang tu semua bukan pet punya.. yang ni ja pet punya.. sedap woo :) dah la penuh dengan cabaran masa nak terima bungkusan ni.. macam-macam halangan..

apa-apa pun.. thanks akak :) it delicious and amazing :) sapa-sapa nak order, sila order.. hehe.. 

p/s : ada note kecil kaler pink dalam bungkusan tu.. haha.. rajin betul :)

4 comments:

Cik Nur said...

tengok coklat, terus teringat org yg buat coklat tu..
sedap2 belake coklat dia.. :)

jaakechik said...

coklat chic na yer? hehe... coklat dia memey best! kreatiff lak tuu..kan?

p/s : kwn pet ke yg order byk2 lagi tuu? kotak besar giler.

Chic Na said...

haha.. kan. apesal la kotak coklat tu xleh bersuara. yg kita ni letih dok mencari. hekhek..

simpan notes tu baik2 tau. ;)

elyna mirsada said...

comelnyer..yummy2..