Sunday, 14 October 2012

Another story :)

Salam~

akhirnya baru pet sedar.. pet dah tak ada auto publish.. haha.. nampak sangat pet betul-betul sibuk sampai tak sedar apa-apa berkenaan post dalam blog.. haha..

memang minggu ni dan akan datang pet makin sibuk.. macam-macam kerja pet buat.. bayangkan esok exam tapi hari ni pet seharian dalam lab sambil ulang alik ke bengkel kayu dan ke jabatan lain.. luckily i have motorcycle.. then everything just use the vehicle.. haha.. poyo gila..

paling pet tak percaya, sambil buat serial dilution la, agar la, isolation la sambil baca note.. sebab tu je la masa yang pet ada.. sebab malam mesti pet penat dan tido.. sebab seharian hari tu pet ulang alik ke merata tempat.. angkat tu, angkat ni.. memang mencabar la hidup pet.. haha.. tapi Alhamdulilah.. kawan-kawan pet banyak tolong bab-bab angkat benda berat-berat ni :)

kalau tengok jadual bulan ni, memang full.. nak submit macam-macam.. setiap minggu dan setiap hari.. memang tak cukup masa.. hari minggu memang time untuk berehat.. tapi selalu tak berjaya la.. haha.. sebab hari minggu sibuk siapkan perkara lain.. tu tak kira pet keluar makan lagi.. haha.. memang lama la kalau dah keluar kampus tu :D

test BIP3402 esok pagi.. huhu~

6 comments:

Cik Nur said...

dalam kesibukkan tu, jgn lupa jaga kesihatan ya.. :)

ct cheery said...

ummm...sibuknyer dia!

Emma said...

sibuk memanjang pet nih.. huhuhu... gudluck and tke care ^^

jaakechik said...

takper take ur time pet..ada masa bru blogging ya. jgn paksa sgt. pentingkan mana yg lebih penting dulu.. hope pet sukses selalu ya...

Chic Na said...

sibuk2 pun sempat update. exam dah abis?

shuhadaothman said...

take care pet! :)