Friday, 19 October 2012

Lelong durian

Salam :)

semoga anda semua sihat hendaknya.. haha.. tiba-tiba pet nak buat satu post.. sebenarnya pet dah siapkan blog post pet sampai hujung bulan.. kira auto publish la.. haha.. tapi hari ni, ada sesuatu yang menarik pet nak share :D sharing kan smiling.. haha..

setiap hari khamis, pet tak ada kelas.. tapi pet sibuk buat final year project pet.. selalu pukul 8 pet dah ada dalam lab pathology.. tadi lewat sikit.. haha.. 8.30 pagi sampai 1.00 petang pet dalam lab.. then pet keluar makan dengan kawan pet.. haha..


lepas keluar makan, kami pun pergi la berkaraoke kat tempat biasa.. kali ni advance sikit.. 6 lagu.. haha.. 3 pet, 3 kawan pet.. then terus balik.. arrived safely at kampus pukul 4 petang macam tu.. tiba-tiba dalam pukul 4.15 macam tu, kawan-kawan pet call ajak pergi karaoke.. haha.. pet pun pergi lagi sekali.. haha


jadi la sesi kedua karaoke.. haha.. pet 4 lagu, kawan pet 16 lagu rasanya.. kalau tak silap lebih.. kami 6 orang, ambil 3 bilik berasingan.. lepas karaoke, pet main bola baling masuk net tu.. kegemaran pet tu.. haha.. tapi kalah la.. tangan dah tak kuat nak baling bola masuk net.. dah siap semua aktiviti berkaraoke, kami pet pergi la membeli belah buah durian.. nak makan di Tanjung Batu.. durian ini disponser oleh kawan pet.. haha..






5 comments:

shuhadaothman said...

amboii.. lepas stress eh pet. hihi. lme da x karok.. hope pet pon sihat sentiasa :)

Zatty Musyux said...

JOM LUANGKAN MASA DI sini ^_^

http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/10/giveaway.html

Cik Nur said...

wah..sakan berjimba2 ye pet..!
byknya duriaann.. teringin durian lak rasanya ni..!

jaakechik said...

dappp nya... tetiba terliur la pet! pos sebijik boleh? :P

Chic Na said...

bukan pet tak suka durian ke? hikkk..