Thursday, 18 October 2012

Asphalt 7 heat

Salam..


berita baik jika anda pengguna samsung.. haha.. boleh download game Asphalt 7 heat secara percuma a.k.a free dari samsung application.. hehe.. terutama pengguna S3.. hehe..

pet dah download 2-3 hari lepas.. tapi pet tak download data game tu lagi.. 1.6 GB rasanya.. malas nak download.. download berapa MB ntah.. pastu pet cancel.. nanti la download.. hehe.. mungkin lepas ni Nova pula free.. haha.. 16GB internal memori pet dah penuh dengan game kot.. 8GB external memori pun penuh.. haih.. time untuk beli memori card 64GB.. haha.. start menabung XD

pet tahu pun sebab pet join group facebook S3.. haha.. macam-macam group pet join sebab nak dapatkan info pasal game.. haha.. dalam group, forum S3 lowyat semua ada muka pet.. haha.. pet memang tak malu sikit kalau sebab game ni.. haha :)

smart la pula men game dari henpon ke tv :D

p/s : jemput la download beramai-ramai.. lepas ni S3 anak tiri samsung dah.. note 2 dah masuk Malaysia kan .. haha..

5 comments:

Cik Nur said...

oo..gila game rupanya pet ni..
nur xpakai samsung..huhuhu

shar90 said...

canggihnyeee... GTA ade tak? hehee

Emma said...

sy pkai smsung.. tapi yg murah je -___- huhu.. kalo men game, sy suka guna hp member.. best woooo... dgn bdn2 skali gerak kalo men gme tu.. hehe

jaakechik said...

jaa pakai enset cikai jerkk..hukhuk..

Chic Na said...

akak tak pakai samsung. phone akak brand samseng. haha..