Sunday, 28 October 2012

Shaking~

Salam..

pet tengah berfikir.. patut ke tidak pet balik cuti mid term ni.. lepas pet jatuh moto hari tu, tangan pet nak shaking sikit.. tak la melampau-lampau shaking tu.. tapi kadang-kadang annoying la juga.. haha.. kakak pet tahu pet jatuh moto tu.. dia suruh pet balik.. tapi dia cakap, dia tak dapat ambil masa pet sampai kat airport.. sebab dia tak ada time tu.. err..

pet pun tak pasti lagi.. mungkin tak balik kot.. shaking je kan.. bukan teruk pun.. haha.. bila dah bandage, kurang la shaking dan sakit tu.. walaupun buruk cara pet bandage, janji hilang sakit.. haha.. 


7 comments:

Cik Fie said...

Entri Yang Menarik ^-^

Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

ezyra daniel said...

len kali ati2 yaa nek moto tu....
cepat sembuh yaaa dude

Chic Na said...

cuti lama ke? kalau lama balik jelah. :)

Emma said...

cm teruk je pet kalo dh shaking tu.. balik r umah, cuti smnggu kan..

Cik Nur said...

Balik je laa..rehat smpai baik..

9n0L4 said...

laaaaaaaa. jatuh moto? siannye die. sakit penghapus dosa. insha Allah. ;)

jaakechik said...

len kali kena lebih hati2 tau pet! bahaya.... hope cepat baiknya... amin..