Thursday, 11 October 2012

Self accident~

salam..

*ini adalah post terautopublish..haha*

tajuk pun dah ada accident.. haha.. sejak beberapa menjak ni, kejadian eksiden sendiri kerap berlaku dengan jayanya.. hari selasa lepas.. pet berbuka puasa di Singapore Chicken Rice-SCR.. lepas makan kat sana, kawan pet ajak ke Park City Mall-PCM.. katanya nak makan wafer chocolate.. haha.. favorite pet tu.. hehe..

nak dijadikan cerita.. ada laluan tembok tu.. betoi-betoi dekat longkang yang memang konpem la dalam kan.. time pet lalu tu, kaki kanan pet lembik.. mungkin sebab pet angkat benda berat petang tu.. so terus masuk dalam longkang.. mujurlah pet sempat lompat dari moto.. kalau tak, memang patah balik la paha kanan pet.. dah lompat konfem sakit.. huhu.. habis side mirror -.-"

nak dijadikan cerita.. petang rabu.. lepas balik dari kerja di lab.. pet dengan kawan singgah solat asar di perhentian bus Bintulu.. elok naik moto, moto terbalik.. tertimpa kaki kanan.. dari kaki sampai lutut.. pergh.. sakit jatuh hari selasa tak baik lagi.. add on yang hari rabu la.. hari khamis tak tau la ada ka dak.. huhu..

tangan pun berbalut je bila balik bilik.. menggigil semalam.. susah bila dah injure.. ketakutan nak injure tu sangat tinggi.. huhu..

sedih woo.. side mirror pecah, brek bercalar :(
p/s : consume pain killer untuk seketika

3 comments:

KorN said...

wah.. pet merempit ni... jgn merempit pet, bawak slow2 jer... ekekeke

eh, paha kana patah 'balik'? means sebelum ni penah patah ea? npe?

Cik Nur said...

pet.lepas ni hati2 laa....

Chic Na said...

take extra care plisss. :)