Wednesday, 24 October 2012

Rainy days!

Salam :)

rasanya sekarang musim hujan kot kat sini.. hari-hari hujan.. boleh main hujan lagi.. haha.. dah macam tak ada keja lain pula men hujan hari-hari :D

semalam patutnya kelas pet full dari 8 pagi sampai 5 petang.. tapi hanya ada satu kelas ja semalam.. 8 pagi sampai 9.30 pagi.. then dah tak ada kelas.. tapi hujan la.. pet sebenarnya nak pos barang.. dah sebulan barang tu dalam bilik.. tak pos-pos jugak.. haha..


akhirnya lepas ambil data di lab dalam pukul 3 petang, pet terus keluar ke pejabat pos.. memang sampai sana basah la pet.. hujan kan.. haha.. sejuk kot.. hehe.. mahal gak la nak pos balik semenanjung XD dah selesai terus pergi makan.. tosai.. err.. sedap lagi kat utara kot.. mungkin bukan selera pet kot.. haha


tapi murah la.. rm1 ja.. haha.. rasanya kalau makan tosai hari-hari mesti kuruskan.. :D

4 comments:

Chic Na said...

musim hujan kot sekarang. pet makan 2 bijik kan tosai tu? akak tau la.

*pelita tetap di hati. :D

Emma said...

kat blok asrma sy siap bnjir ag, aiyyoo.. tapi dh 2 hari ni x hujan. alhmdulillah. hehe.

Cik Nur said...

satu Malaysia hujan kan sekarang..

nur xberapa suka tosai..hihh

Cik Fie said...

Entri Yang Best :)

Dah Lama Follow Blog Awak . Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/