Tuesday, 16 October 2012

Singapore Chicken Rice

Salam :D

hari isnin ritum *semalamkan.. lepas agak frust menjawab test 1.. pet dengan perasaan tak berapa nak sayu, membawa diri makan dekat kedai kegemaran pet.. haha.. SCR a.k.a Singapore Chicken Rice.. haha..

rasanya selang 2-3 hari mesti pet makan kat sana.. sedap la nasi ayam, sup, air dan lain-lain.. haha.. lepas je siap makan, pergi la city point ke city plaza ntah.. pet lupa namanya.. haha.. pergi la karaoke.. kelakar sangat masa pergi karaoke tu.. haha.. 

sebenarnya tu la 1st time pet berkaraoke kat situ.. selama dah lama duduk sini, tak pernah perasan ada karaoke kat situ.. kelakar betul.. hehe.. kitorang nyanyi 4 lagu..

1) Adele -> Someone Like You
2) Bruno Mars -> Grenade
3) Diddy -> I'm Coming Home
4) Bruno Mars -> Just The Ways You Are

pet pilih lagu no 1 dan no 4.. yang lain kawan yang pilih.. haha.. melekat kitorang dalam bilik tu.. haha.. siap tak reti nak balik.. makin lama makin banyak pula lagu nak dinyanyikan :D

barli lemon :) sedap woo
dah habis baru snap.. haha 
simple menu by us :)

8 comments:

.: iEyLa :. said...

alorhh..dh abis bru snap..
baru nk cuci mata dik..hiks..

ct cheery said...

klu licin makan haruslah sedap kan..haha

shuhadaothman said...

shu kalu karok lgu BI tegeliat lidah. haha. barli lemon tu nmpk sedap pet ^^

shuhadaothman said...

shu kalu karok lgu BI tegeliat lidah. haha. barli lemon tu nmpk sedap pet ^^

Cik Nur said...

barley lemon..belum pernah cubalah.. nak trylah nanti..!

Emma said...

dh lm x nyanyi =________= nak jgak nyanyi... kat bilik xleh nyanyi kuat2, mngganggu kedamaian org lain.. hohoho

Chic Na said...

jenuh nak mengejar kalo nyanyi lagu omputeh. huhu..

jaakechik said...

alah dah abis bru snapa...apa laa...