Tuesday, 30 October 2012

29 oktober 2012

Salam..

err.. entah nak mula macam mana.. haha.. tapi semalam memang sibuk.. sibuk nak renew road tax lagi.. haha.. sekarang, pejabat pos tu dah jadi kegemaran pet pula.. haha.. patut nak renew minggu depan.. tapi minggu depan dah test 2.. memang sibuk la.. hehe..

dah la berejam di pejabat pos.. wajib pula ambil life insurance.. patut bayar rm160 renew road tax dengan bayar insurance.. tapi bila pejabat pos wajibkan beli life insurance, tak pasal-pasal kena bayar sampai rm240.. bila baca benda alah tu, insurance moto guna kurnia.. dah asing.. tetiba dapat satu lagi agreement uni insurance collaboration with pos Malaysia.. huhu.. nampak sangat la saja nak jual insurance -.-" dah la masa tu pet keluarkan duit rm200 je untuk renew.. sebab tahun-tahun lepas tak sampai pun rm200.. tetiba jadi rm240.. huhu.. nasib ada duit spare time tu.. huhu.. 


lepas agak kecewa, pet pun berangkat ke tempat makan kegemaran pet.. haha.. Singapore Chicken Rice.. haha.. elok je nak makan, tiba-tiba hujan lebat.. err.. langit cerah tapi hujan.. kira hujan panas la kan.. haha.. pet pun balik la dalam keadaan basah.. haha..


malam.. macam biasa.. makan AHZA burger.. haha..


sekian ^^

4 comments:

Hnahdy said...

pernah sekali renew lesen, sekali kena bayar insurans.huhu

tirahzairi said...

dh lme xrenew nie...

Cik Nur said...

Kenapa jadi mahal macam tu...

burger tu..mengancamlah.. :)

shuhadaothman said...

slalu abah je yg renew kan. hehe.