Sunday, 21 October 2012

Last Friday :)

Salam :)

ini adalah cerita hari jumaat.. haha.. last friday, pet ada kelas.. memang setiap jumaat dari pukul 8 pagi hingga 5 petang pet ada kelas.. haha.. macam biasa.. jejak ja kaki pukul 8 dalam kelas, terus ada kuiz.. haha.. dah la tak bagi perhatian kelas minggu lepas.. memang terbaik la kan :D


lepas habis kelas, kitorang ada debate discussion.. best.. pet suka benda tu.. really enjoy :D haha.. lepas kelas dalam 11.30 rasanya, pet terus keluar.. sebab pet nak ke kedai bunga.. jauh la juga.. haha.. on the ways nak pergi kedai tersebut, pet kena tahan dekat post guard main gate Li Hua.. err.. lama la juga.. 30 minit ke 45 minit.. baru la pet pergi sana..


dalam keadaan agak mengejar masa, pet capai je apa yang ada kat kedai tu.. dan bayar.. dengan perjanjian nak ambik hari sabtu before 7.30 pm.. *kedai tu tutup time tu.. dalam pukul 12.50 kot pet dah sampai kawasan Sing Kwong.. kul 2 dah kelas.. so pet decide nak makan kat sana.. jadi pet pusing punya pusing, pet pilih Sugar Bun.. im eating alone there :) "eating like a Boss!" haha..


dah 1.45 pm, cepat-cepat la balik kampus.. kul 2 dah mula kelas.. sampai pukul 4.. punya la mengantuk.. terus pet balik dan tido.. kul 5, kawan hantar mesej ajak keluar makan Pizza Hut beramai-ramai.. dengan keadaan mata tak larat nak buka, tapi demi makanan, pet buka dengan penuh semangat.. haha.. 5.45 pm kami pun bergerak beramai-ramai..




sampai Pizza Hut dah azan maghrib.. 6.15 pm dah manghrib kan.. jadi kami order dulu dan pergi solat beramai-ramai di Petronas.. selesai solat semua, terus makan dan shopping di Jung Rong.. betul kot ejaan.. pet pun 1st time pergi.. haha..


kawan-kawan pet borong sakan.. pet sorang ja la tak beli apa-apa.. tukang promote barang dan tolong cari saiz untuk kawan-kawan pet.. haha.. kami semua 7 orang.. then pulang la kami semua di dalam hujan.. haha

3 comments:

Chic Na said...

lately entri pet banyak ke arah makan je. hikhik.. saje nk bagi akak terliur kan? apepun keni rojes tetap dihati. ;)

9n0L4 said...

teringat pulak dulu mase time study, have a great time wif friends. :)

elisa rumpang said...

waaa..ad gmbr jake rupanya..thank you opet