Saturday, 29 September 2012

limitation~

Salam :)

jarang sangat pet dapat update blog dan membaca blog-blog lain.. banyak perkara yang membataskan pergerakkan pet.. limitation kiranya.. haha..

mungkin pet busy dengan fyp pet.. di samping busy, ada perkara yang lebih berat berbanding busy.. haha.. keadaan pet yang membataskan semuanya.. kadang-kadang bunyi macam putus asa.. tapi bukan la putus asa.. just emotion expression.. hope so :D

since pet balik sini, rasanya keadaan pet tak la sebaik cuti hari tu.. haha.. kadang-kadang terfikir, bila la sakit ni nak baik.. bila terfikir, secara automatiknya teringat masa yang telah diberitahu.. 2-3 tahun.. sekarang baru nak genap 8 bulan.. 2 tahun lebih lagi.. haha

persoalan yang ada sekarang, yakin ke pet 2-3 tahun akan datang semuanya akan menjadi baik? sedangkan sekarang, hari-hari pet sakit dan tahan sakit? haha.. bengkak yang ada dah tak baik lagi.. haha.. macam-macam nak difikirkan.. kadang-kadang rasa dah tak mampu nak buat fyp.. sebab limitation kaki dan tangan yang berleluasa sekarang~


2 comments:

Emma said...

wah3, kna banyakkan bersabar pet.. rajin2 la jmp doktor... huhu

kaishin said...

berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul kan..bykkan bersabar yer, insyaAllah dipermudahkan :)