Tuesday, 18 September 2012

Keliru?

Salam..


malam ni sambil-sambil pet cari maklumat kelas pagi tadi, pet terdengar 1 lagu sebenarnya.. lagu tu ada kenangan tersendiri.. haha.. kadang-kadang kan, pet ni tak niat pun nak teringat sesuatu.. tapi kadang-kadang benda tu datang juga menghantui pet seharian.. dan pastinya bila perkara ini berlaku, mesti pet diam seharian.. bukan sebab kehilangan mood tiba-tiba.. tapi kenangan lalu tiba-tiba muncul.. mungkin pet teringat sesuatu kot :D

before ni.. life pet memang well organized.. sekarang bukan main serabut lagi.. sebab pet tak dapat nak adopt keadaan baru kan.. dulu sebenarnya ada yang tak henti-henti support pet.. waktu pet jatuh tergolek, sedih akan ada somebody yang setia mendengar dan memberi sokongan.. sekarang pun ada.. tapi pet lebih gemar bersendirian dan habiskan masa cuba tenangkan hati pet.. haha.. pet enjoy bersendirian.. :D

sampai satu masa, pet terpaksa buat jadual.. haha.. sebab pet tak nak terlalu banyak masa pet dibuang memikirkan sesuatu yang tak berbaloi untuk difikirkan.. haha.. kadang-kadang rasa kelakar.. dah tahun 3, siap buat jadual sendiri.. dah macam masa sekolah pula.. haha.. tapi paling teruk buat masa ni, tiap kali habis kelas mesti pet keliru.. keliru dengan perubahan.. haha.. kemain keliru XD

agak-agak bila line internet pet nak ok eh? haha..

p/s : harap-harap sesuatu yang pet fikirkan ni berada dalam keadaan sihat dan gembira hendaknya :)

6 comments:

muhammad asyraf said...

jadual tu penting.. kerja nanti pun kena buat jadual.. sekurang-kurang dalam otak.. takut lost..

Chic Na said...

akak tau ape. huhu..

okla tu, at least pet ada effort utk menyenangkan hati & diri pet. Ganbatte!

Detective Fiqa said...

ololoooo. cian akak. dah dah . jangan serabut sgt tauu. nnti lagi susah. btw harap2 lah ye :)

Emma said...

keliru sangat kenape pet? tenang2kan diri eh.. :)) jgn byk fikir sgt.. ikut jadual yg dh dibuat tu.. haha

jaakechik said...

keliru psl apa ni pet? cer citer skit... hehe..jaa pon busy gak..line tenet ok, tp masa free yg x ok..hehe

Cik Eyra said...

jangan terlampau memikirnya :)
be strong k !