Tuesday, 4 September 2012

September is here!

Salam :)


salam 17 syawal.. hehe.. rasanya lebih seminggu pet tak update.. dan pet tak sedar, pet ada auto publish post masa 31 ogos hari tu.. haha.. terkejut pet time online tadi.. haha..

pet agak busy.. busy tido.. haha.. ntah bila batuk nak hilang.. demam dah hilang.. batuk pula tak hilang-hilang.. pelik sungguh.. haha.. banyak aktiviti pet.. busy ke rumah terbuka.. rumah sepupu.. shopping.. anak kucen baru dan lain-lain.. banyak sangat aktiviti pet sampai demam..

memandangkan hari ni dah 4 september, bermakna hanya tinggal beberapa hari lagi untuk pet pulang ke sarawak.. haha.. sedih woo.. best pula cuti 8 bulan lebih ni.. haha.. sampai dah tak ada feel nak masuk kuliah balik.. haha.. rasa macam tak enjoy sangat cuti ni.. haha..

macam mana pertengahan raya anda semua? mesti still menghadiri open house kan :)

14 comments:

sUke-sUki :D said...

mkn lah ubt cap kapak laut afrika utk hilangkan batuk pet =)

Cik Nur said...

jgn minum ais..kalau nak batuk hilang..

dan jgn malas2..hihihi

Detective Fiqa said...

amboiii sampai 8 bulan? saya lagi lama kak oii hahaha jeles tak jeles tak??

hehehe
perut dh penuh.rmai sangat buat open housee~~

Beckhrooy said...

cuti dah habis hoho

shar90 said...

dh nk terbang ea... hehee xD

ayut said...

oopet...cptla bt umah terbuka..takde org jmpt open house ni..hihi :) get well soon k!

Zierwa Zainal said...

hehe.. mkn ubat ye oopet.. thn ni xde open house pun yg zz pegi.. hehe

siti naqiah said...

kite pon batuk2 pet..tgh musim ni, huhu..mkn laa ubt batuk ye, get well s0on :)

Emma said...

lamanya cuti.. 8 bulan ooooo... sy pn sedih gak, sbab x lma lagi balik tganu.. adeh laa.. btw, ptgahan raya mcm biasa2 j.. sibuk mkn2 d rumah sndri.. hoho

Chic Na said...

sila pantang ye pet.

sedihnya org tu dah nak balik sarawak. sobs..

Everything's Everythings said...

Mcm mana nk auto publish?

Wahhh mesti bosan yg amat kan cuti smpai 8 bulan? xD
ap2 pun gd luck dkt sana ^^

9n0L4 said...

ohh tak sehat keeee? patutlah sepi semacam je. ingatkan beraye sakan. ;)

aisya said...

kalau yg cuti 2 bulan ni malas nk balik.. apa lg yg cuti 8 bulan tu.. mmg extra sedih la...

kaishin said...

dah sihat ke pet?