Friday, 7 September 2012

sharing is smiling :)

Salam :)

rasanya rini topik general.. haha.. saja suka-suka nak updatekan diri.. sambil tengok cerita Hidayah-mu tv3.. hehe.. setiap hari jumaat mesti pet suka tengok cerita tu.. walaupun plot cerita sama ja.. hehe..

ha.. korang mesti dah selalu dengar mengenai Whatsapp.. hehe.. rangkaian sms dan panggilan free bila ada internet.. hehe.. dan orang yang dihubungi mesti mempunyai whatsapp juga.. haha.. begitu juga dengan Viber dan Tango.. more kepada video call.. haha..

tapi pet nak share mengenai Zello.. mungkin dah ramai tau mengenai aplikasi tersebut.. hehe.. menarik tau zello tu.. ala-ala FBI gitu.. hehe.. walkie talkie.. best woo.. pet rajin juga main dengan kawan-kawan.. buat group zello, whatsapp beramai-ramai.. meriah :)

if korang tak dapat install zello dalam henpon, boleh install kat pc/laptop korang :) best.. cubalah :)


10 comments:

Cik Nur said...

dekat lappy pun bulih..?

Detective Fiqa said...

serius ke ni boleh ? hahahaha

Zierwa Zainal said...

zz x pernh dgr lagi zello ni.. slalunya whatsapp, viber, kakao.. hehe.. nnt nk try la

en. buaya said...

hahaha serius dah instal zello ni dulu... haha

Puteri Kasih said...

kena try juga nanti :)

kaishin said...

semua tu tak pernah guna pun..hehe

Chic Na said...

tetap smiling walau takde semua tu. huhu..

9n0L4 said...

amboiii. tak cukup dgn hp, instal kat lappy pun boleh ye. hee.

jaakechik said...

celik it dan very canggih la kamu..hehehe..btw, jaa pon suka tgk hidayahmu kat tv3. smlm pon tgk yg pasal bidan beranak tu kan. plot nya mmg sama, tapi byk pngajaran. even kdg2 citer mcm x logik. (boley senang2 halau org keluar kg) hehehee

Hasrina said...

Jap2 nak godek hehe