Thursday, 6 September 2012

Secebis kisah LYN

Salam :)

hye semua.. harap-harap anda semua sihat hendaknya :) hehe.. kerajinan mengupdate blog kian menyerlah.. maklum la.. nanti 8 september pet dah busy nak siapkan barang.. sebab malam tu pet dah terbang ke KL.. esok pagi tu baru terbang ke BTU.. haih.. cepat masa berlalukan.. haha.. update sambil ditemani batuk yang tak hilang-hilang.. hehe..

ha.. topik rini berkenaan Forum Lowyat or singkatannya LYN.. ada sesapa pernah lepak sana? hehe.. pet memang kaki lepak kat sana.. lepak dalam forum.. banyak section yang menarik :) pet selalu tengok aksesori handphone, check harga, cari maklumat dan lain-lain.. dia bukan sekadar gadget tp ada makanan dan lain-lain.. under 1 roof :)

pet dah pernah beli 2 barang dalam LYN.. pet selalu survey dulu harga baru beli.. hehe.. selalunya LYN jauh lebih murah berbanding kedai dan kedai online.. tapi kena rajin search dalam forum untuk dapatkan harga yang terbaik :)

first barang yang pet beli casing handphone samsung.. isnin lepas.. sampai khamis lepas.. second barang pet beli screen protactor dan earphone nokia pet.. order isnin ritu, sampai hari ni.. haha.. dah lama pet join LYN.. tapi membelinya hari ini.. hehe..

1st item brought from LYN
casing samsung :)
2nd item brought from LYN
nokia earphone and screen protector

haha.. sengalkan pet.. screen protector pun pet beli kat forum.. haha.. tapi earphone tu murah.. yang lama dah jahanam a.k.a rosak.. hehe.. nak cari macam time beli handphone tu dulu.. dapat.. tapi tak fully kaler hitam.. haha..

sekian cerita LYN :)

10 comments:

.: iEyLa :. said...

nk join lepak kat situ jgklaaa...hihihi
tunggu akk masuk jap dik..haha

aku HaniAsyira said...

aiyokk.. nak kena serbu ni nak tgk apa yg ada

jaakechik said...

belom penah bukak forum tu, tengkiu share pet, nanti boleh jaa usha2 jugak..hehehehe

ZouL said...

hhehe.ZouL pn selalu gk beli brg kt forum ni..tp tak beli kt LYN..beli kt forum CG

Cik Nur said...

macam best je lepak2 situ..nak terjahlah..hihihihi

Chic Na said...

uwaaa.. akak ni tak masuk2 pun lagi lowyat tu. lama dah kot pet ajar kan. hukkk..

9n0L4 said...

kalau ade yg murah murah lagi, share la kat sini jugak ehhh. ;)

Emma said...

ohh, kaki lepak kt sna eh.. untgla screen protectr pn beli kat sna... hehe.. nt nk usha gak r.. thanx sharing pet :D

Puteri Kasih said...

wah macam best...nak try jugalah lepak kat sana :)

kaishin said...

selalu juga lepak tp tak peenah membeli pun :D