Monday, 17 September 2012

Hari Malaysia :)

Salam :)

tetiba pet dapat 1 idea nak update blog dalam keadaan internet yang giat membuat perangai.. haha.. berkenaan sambutan Hari Malaysia 2012 di Bintulu, Sarawak :D tempat pet tu.. haha.. meh nak share sikit berkenaan semalam punya cerita.. 

kepada sesiapa yang menonton tv semalam, mesti nampak pasukan koir kan? haha.. tu la rakan-rakan seperjuangan pet kat sini.. dari BSBI sem 3 dan sem 5 rasanya.. haha.. tetiba pet rasa rugi lak tak join koir :D kalau dak leh inter frame dalam tu.. haha..

plan pet dan rakan-rakan nak p airport lama dalam pukul 7.30 malam.. tapi disebabkan hujan, kami tangguh sat.. dalam pukul 8 malam kot baru kami gerak.. mula-mula jalan ok.. elok keluar dari gate utama UPM, sampai ja lepas traffic light, kemain sesak kot.. dengan hujan gerimis yang sepoi-sepoi bahasa.. haha..

tak pernah lagi Bintulu sesak macam tu.. jarang kot Bintulu sesak macam tu selama pet ada di Bintulu la.. dah dekat 2 tahun la pet kat sini.. sekarang pet dah sem 5 kan.. bayangkan nak p sana makan masa 30 minit.. selalu 10 ke 15 minit ja.. nasib la nek moto kan.. leh men cilok sana cilok sini.. haha..

ada beberapa jalan ditutup.. so susah la nak parking.. terpaksa berpecah.. pet parking kat lain, kawan pet kat lain.. then dalam keadaan gerimis mengundang tu, kena bertolak-tolak nak p sampai depan pentas.. kemain payah lagi.. habis kaki-kaki kena pijak.. seluar tu jangan tanya.. punya la kotoq.. adoi.. haha..

jom tengok gambar ja la.. biar gambar yang berkata-kata.. ceewah.. haha :)











5 comments:

unsecretostory said...

Wahh nampak meriah jugak ek dekat sana :)
btw , Selamat Hari Malaysia yaa .

muhammad asyraf said...

meriahnya sambutan di sana.. mesti best kan?

Chic Na said...

semangat betul. hujan pun redah jgk.

apesal terselit gambaq kebab kat situ? hehe..

Cik Eyra said...

selamat hari Malaysia :)

ieedaz @ mama_isha said...

slmt hari malaysia oopet!