Sunday, 15 July 2012

Shopping-shopping :D

Salam..

morning :D sebenarnya ni entry bergambar.. semalam pet just singgah beli barang.. macam biasa.. mcd tu tak dilupakan.. hehe.. bab makan pet memang tak lupa.. dan semalam pet dah start bawa kereta.. dan konpem la mak dah tak bagi sangat pet bawa moto.. hmm.. I wish everything will be normal macam sebelum pet eksiden.. boleh naik moto pergi kemana sahaja.. huhu..

Sebelum keluar semalam, pet terpijak mouse laptop lama pet T__T
Macam biasa.. Oreo McFlurry :D
Beli chicken foldover guna kupon mcd.. hehe.. ada 7 kupon kakak print.. hehe
Ni sebahagian yang pet beli.. selebihnya tak leh nak upload.. tak sesuai :D

macam tu la cerita semalam.. nantikan cerita hari ni untuk post esok :D

14 comments:

shar90 said...

hancur mouse tu, kuat pet nih... hehee
slalu mkn xajak kite pon... huhuu xP

aisya said...

wah, mouse tu xde rupa mouse dah.. huhu

kaishin said...

betul2 terpijak mouse tu sampai berkecai..hehe

kaki bola said...

pernah eksiden moto? huu.bahaya.perempuan memang elok bwk kete, tak yah la bwk moto.haha

syiela said...

nak ke mcd gak lepas ni huhuhu.. ganas ko ye pet sampai pecah mouse tu :)

9n0L4 said...

slurpppppp. lame tak mkn mcflurry. ;)

Cik Eyra said...

besnya shoping..suka sangat2,len kali nk shoping ajak cik eyra sama!

Emma said...

oreo mcflurry!!!! nyum3..

caliph shuriken said...

tamat sdah khidmat mousey, huh...

Puteri Kasih said...

kesian mousey tu..hehe

jaakechik said...

suka btul mc flurry yer pet! hehehe... sonok shopping ni kan. lupa masalah sebentar... btw, hope pet kembali sihat dan cergas seperti dulu..amin...

Chic Na said...

mintak mc flurry sikit. bestnya shopping. ;)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

erk kuat sgt ke ko pijak??

Cik Nur said...

ganasnya..hancur terus tikur tu..hihi