Sunday, 22 July 2012

Saya Blogger Dari ....

Salam..

rasanya entry di ramadhan kedua ni berkenaan segmen.. selamat ditag oleh rakan blogger/fb/fs/twitter/group dan macam-macam lagi.. haha.. sapa lagi kalau bukan cik Fatin kita.. haha..

memandangkan syarat untuk segmen ni simple, pet pun terus buat post.. haha.. saja nak cuba nasibkan.. hehe.. ok.. jom-jom mulakan.. hehe..


1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .... -DONE!(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)

2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini - DONE!

3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-) -DONE!(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)

4. Taq seorang kawan anda -DONE!

5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini. -DONE!



----------------------------

Saya blogger dari Kedah Darul Aman.. Daerah Kuala Muda/Yan.. area KM/Y.. hehe..

Dengan berbesar hati pet tag DFIQA untuk sama-sama bersegmen.. hehe

Sekian dari pet.. selamat berpuasa :)

24 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

selamat bersegmen ye

Kawaii_Gurlzz said...

saya pun blogger dari selangor ehehe :)

Emma said...

hye blogger dari kedah~~ hee

Chic Na said...

hai orang kedah. haha.. I like. ;)

Cik Nur said...

blogger perak dtg jenguk blogger kedah.. :)

|shuhadaothman|TM said...

hai org kedah. hehe. selamat bersegmen pet :)

jaakechik said...

selamat bersegmen pet! berbuka ngan apa hari ni?

Sayidah Nafisah Ruslan said...

goodluck :)

Detective Fiqa said...

walaooo. df kene tagg ngee~~ hahaha :D insyaAllah kalau ada masa. df join :D ngee~~

putryteya said...

Good Luck , Pet !! :)

Puteri Kasih said...

selamat bersegmen pet :)

kaishin said...

selamat bersegmen yer pet :)

-SUPERGIRL- said...

sy dari kelate . Hehe . Good luck utk segmen !

are_lin@yu said...

tq join segmen ayu..orang kedah ka?kt na,jiran lah kita kpg ayu kt perlis..hehe...t ayu updates warna hijua ya ;-)

are_lin@yu said...

ayu dah updates,hijau gitu..hehe..jom tgk takut tercicir,sambil tambah kenalan ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

~Sweet Honesty~ said...

hye..saya blogger dari nepal.. salam kenal..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deqla manjew said...

hye! saya blogger dari KL..dah jadi follower awk pun..huhu...jemput la ke blog sy...salam ramadhan... :)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

gadisworld said...

salam ramadan dan kenalan..chik as blogger dari kedah juga

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nur anis said...

salam kenal dari selangor..:)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

taqiee din said...

salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Chic Na said...

dari segmen sama. saya blogger dr kelantan. salam kenal. hekhek..