Friday, 6 July 2012

The New MacBook Air

Salam :)

amacam tajuk entry.. power tak? haha.. sebenarnya nak invite semua rakan-rakan blog untuk join.. mana taw ade rezeki kan.. kan orang cakap "tuah ayam nampak di kaki, tuan anda dekat MacBook Air tu" :D


klik SINI untuk joinkan diri anda.. mudah ja sebenarnya :D

step 1 : Jawab soalan.. sememangnya itu la jawapannya..

step 2 : Enter email address..

step 3 : Share kat fb, twitter ke..

mudahkan.. semudah DEF kan :D jom la join.. sapa menang, dye dapat 2 biji.. sebiji untuk diri dia, sebiji untuk kawannya :D haha..

11 comments:

uncle said...

hari tu pergi window shopping kat plaza gurney..aunty suka dengan laptop sony..ahh sudahhhh uncle lak mmg suka macbook ...

Cik Nur said...

kalau ada rezekikan...
nak juga beli, tapi kalau dapat free, lagi best,,hihihih..

zaujah until jannah said...

sori nak tnya. beno nye kite x paham. tnya soklan itu la jawapan nye. ape maksud nye ekr

putryteya said...

waaa , comel dan mahalll ! meletopp :) nak jugakk pet . dapat nanti bg satu ea

Chic Na said...

wahhh serius? nak cuba gak lah. tp kalau pet menang, lagi satu bg akak eh. hehehe.. :)

cendol said...

wowwww wooww awesomenyee..

kaishin said...

join jangan tak join hehe

NOOR FATIN said...

kalau ko menang bagi aku satu ek :P

gudluck!!

caliph shuriken said...

gud luck ^^

Puteri Kasih said...

good luck pet :)

9n0L4 said...

perghhhh. meleleh air liur menengoknye. ;)