Sunday, 8 July 2012

Pesta Durian, Balik Pulau

Salam..

maaf la tak berkesempatan nak menjenguk blog semalam.. kepenatan.. haha.. dari pagi 8.30 dah bertolak ke penang.. 6.15 rasanya baru sampai rumah.. malam konpem tido awal.. maklum la perut pula meragam :D haha..

sebenarnya semalam just pegi hospital Lam Wah Ee di penang.. lepas seminggu pet eksiden, sepupu pet pula.. tapi tulang dia masih tak sambung-sambung.. kawan kakak cakap, Dr. tulang terbaik di LWE.. masa pet eksiden diorang nak tranfer pet ke sana.. haha.. tapi mak tak bagi rasanya.. sebab dari kedah nak transfer ke penang pula.. 3x la pet naik ambulans.. haha.. tapi Alhamdulilah.. Metro pun terbaik.. :)

sedang menanti di LWE, mak ngah pet call ajak ke Balik Pulau makan durian.. habis ja selesai urusan hospital, terus la ke sana.. meh layan gambar ja la :D

Pesta Durian - Balik Pulau memang terkenal dengan durian
gerai-gerai dalam durian feast
cuci mata lagi :D
cuci mata tengok gerai-gerai
akhirnya.. mak beli 2 biji.. musang king dan red prawn kot.. rm60 untuk kedua-duanya
pet suka permandangan Penang dari sini :D
motif pic ni, sebab pet suka moto kat belakang sekali :D impian yang tak jadi kenyataan :D
balik macam biasa.. singgah mcd untuk mcflurry oreo :)
tak dilupakan spicy mc deluxe.. hehe
dapat la ni di drive thru :D
sekian dari pet :)

p/s : InsyAllah malam ni pet terjah blog anda.. still kat luar :D

16 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

uwaaa........gara2 pulut durian..zieya hampir tertidor dalam toilet...huhuhuh

Fatihah said...

fuhhh. Durian lagi. Haha

KorN said...

balik pulau ni korn baru pernah pergi sekali je walopon dah setahun dok penang

deqjamucuxx said...

knpe xbg tao p peneng ~! hihi :)

dayteen lea said...

yahuuuuuuuu
sedapppp nyaaa

aisya said...

memang tak kan pergi la pesta durian ni.. xleh hidu bau durian.. pening.. huhu

Nurulee said...

Mabelesnya Mc Flurry tuuuuuuuu =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

Amirul Verdasco Nadzri said...

pose jari pegang durian tu penting...hahaha

siti naqiah said...

wahh, pet antu durian ek? hehe..smoga cpt smboh pet..xtau pon pet eksiden *lme x BW :(

Chic Na said...

seharian berjalan mesti la penat. oh, durian lagi. :)

9n0L4 said...

durian lagi? huhu. jage². demam karang.

jaakechik said...

nanti kita jumpa belanja jaa mc D JUGAK EHH.. HEHEHHEE

Emma said...

nyummy! durian.. jeless :(

caliph shuriken said...

aisey, sini pun citer durian jgak ^^

kaishin said...

waaa sedapnya durian..nak juga :D

Cik Nur said...

sekarang mmg musim durian..mana2 bau durian..sedap..!