Wednesday, 4 July 2012

Only in Malaysia

Salam :)

jom maraton short film only in Malaysia.. serius.. sangat kelakar :D


pet pun terasa juga.. bab pakai sweater terbalik time bawa moto.. jawab hp time bawa moto macam tu.. hehe.. the power of hand pun berjaya pet buat.. tambah-tambah kalau singgah supermarket.. kan ade direct selling.. selalu pet angkat tangan, diam la diorang.. hehe..

apa-apa pun a man from Okohama cute betul.. cara dia pronounce "nasi lemak 1" dengan "kangkung belacan" sangat sweet.. hehe :D

23 comments:

kaki bola said...

tak boleh bla, si pendek potong barisan tu dgn greyson chance pesan mknn melayu.haha

9n0L4 said...

tgh byg pet pakai sweater terbalik bawak moto. hehe

|shuhadaothman|TM said...

hahaha, shu pon ske pkai sweter tebalik time bwk moto.

Cik Nur said...

cik nur penat buat selit handpon dekat helmet..hihihihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Line tenet problemlah..tak leh tgk video..
selalu tgk org pakai jaket terbalik time bawak motor..^^

kaishin said...

sweater terbalik selalu je buat, erm bab potong barisan tu mmg rasa nak cepuk je kalo kena kan :D

Chic Na said...

balik kang baru tgk. ;)

amy syahiera said...

alaa , dpat tgk separuh je ,
ternet buat hal ,
tengah syok-2 tgk , ishk !

jaakechik said...

pet suka layan you tube eh..hehehehe...

Cik Eyra said...

alaa,tnet lmbt larh,smngt jee nk tgk nih

Puteri Kasih said...

memang geram bila kena bab potong barisan

~~oOpEt~~ said...

kan.. geram gila kalau orang tu jenis buat bodo time potong barisan :D pet baru taw tu greyson chance :D haha..

~~oOpEt~~ said...

amboi.. sampai mcm tu skali eh :D

~~oOpEt~~ said...

hehe.. kan shu.. best pe pakai sweater terbalik kn :D kita geng :D

~~oOpEt~~ said...

hehe.. tp xberapa jelas.. sbb sambil bawa moto sambil cakap.. ehhe

~~oOpEt~~ said...

hehe.. xpe3.. tp mmg kelakar video tu.. time harga kamera tu :D hehe

~~oOpEt~~ said...

bukan setakat nk cepuk.. rasa nak makan je org mcm tu.. haha.. leh buat bodo lak tu bila org sebut dye :D

~~oOpEt~~ said...

tgok la.. mmg kelakat sgt :D

~~oOpEt~~ said...

hehe.. xpe2.. nnti tgok len k :D

~~oOpEt~~ said...

kdg2 :D tp mmg hobi duduk kt utube tu.. hehe

~~oOpEt~~ said...

haha.. takpe2.. kiv dlu.. nnti tgok :D

~~oOpEt~~ said...

gigit sama org y potong barisan tu :D

Ferdinand-Hegemur said...

Cool....