Sunday, 29 July 2012

A wish for you :)



Entry 2 in 1.. haha.. wordless sunday dan birthday wish :D

Happy birthday akak :) may all your dream came true :) jaga diri baik-baik.. hehe.. hari ni, 29th Julai, ada seorang blogger sambut ulang tahun kelahiran.. siapakah beliau? hehe..

p/s : minta maaf semua.. pet ada masalah dengan internet.. pet tak dapat nak balas jejak.. bila internet dah ok, pet akan terjah blog anda :)

13 comments:

Emma said...

sape pet yg smbut bfday arini?? hmm, apapun, kpd kakak itu, hepi bfday jgak la.. hehe.. : may Allah bless u..

kaishin said...

beruntung kalau dapat faham maksud semua ujian tu kan..tenang je hidup :)

happy birthday kat akak ngan blogger tu..semoga sentiasa diberkati hidupnya..amin :)

putryteya said...

eh ? besday siapakahh itu ??? nak tahu jugak :)

tirahzairi said...

happy besday jgk...

#xpe pet...take ur time...jgn lpa mai singgah blog tirah taw#

hihi...

Chic Na said...

wahhh.. terharunya akak baca. mcm nak sobs. huhu.. thanks pet. Insyaallah akak akan terus tabah menghadapi semua ujian tu. thanks for your support jugak. sayang pet.

hadiah? kenny rogers? hihi.. thanks again adek manis (nada mamak pelita). (^_^)

aisya said...

birthday chic na ye? hehe.. *rujuk komen di atas*

happy birthday.. =)

ieedaz @ mama_isha said...

Salam ramadhan pet!! :-)

jaakechik said...

oo besday chic na ke? nak wish jugak lah!

KorN said...

Ujian Allah kpda kita bermacam2..smoga kita kuat menghadapinya...

btw, hepy besday utk Chic Na

.: iEyLa :. said...

moga diberkati hendaknya pada yang sambut ulantahun tu dear..

Cik Nur said...

adik manisss..cik nur tahu siapa yng punya besday... tentulah besday akak maniss..kan.. :)

|shuhadaothman|TM said...

hepi birthday utk akk pet. moga sentiasa diberkati oleh-Nya :)

Chic Na said...

terima kasih utk semua yg wish.. hehe

*sebab takde entry baru, so komen entry lama pun jadi lah. ;)