Monday, 2 December 2013

Rumah ke Bilik :D

Salam..

pet sebenarnya malas betul nak menaip blog.. haha.. terutama sejak pindah "bilik" baru ni.. maklum la sekarang dah room sweet room.. bukan home sweet home lagi.. haha.. plus, kebosanan pet dah melampau sampai menjadi-jadi malas pet.. haha..

oh lupa.. selamat datang Disember.. semoga semuanya baik-baik sahaja! :) dan tak dilupakan, bulan ni adalah bulan terakhir pet internship/training di QSBG! haha.. 4 minggu lagi nak habis.. haha.. tiba-tiba rasa excited pula nak habis.. haha.. padahal report dan slide presentation untuk UPM dan QSBG tak siap pun lagi.. haha..

dan.. esok dah tak masuk lab lagi.. esok bermula episod kerja di nursery.. ha.. puas hati.. haha.. dah la sekarang sejuk! haha.. walaupun suhu tak la rendah sangat.. tapi cukup la nak rasa sejuk dan malas nak bergerak.. haha..

esok la pet update sesuatu yang menarik perhatian pet tentang Thailand.. pagi tadi kawan pet share satu video dan share cerita dengan pet.. pet dah tengok video tu siap download lagi.. haha.. tu tak termasuk pet menitis air mata tengok.. haha.. tu la pet.. sensetif segala benda.. haha.. 

dan.. hari ni nak share gambar bilik baru.. pet stay seorang dalam ni dan Alhamdulilah, selesa dan semuanya la :)

sarapan pagi tadi sebelum pergi kerja.. hari ni jam 8 am staff dah ambil! haha
sudut kegemaran pet.. haha
katil dan meja makan pet.. toto jadi carpet pet.. haha.. sejuk!

sekian!

1 comment:

ezyra daniel said...

kira selesa la bilik pet nie..sye punya bilik sewa dgn kawan kolej punya la sempit..sedih hukhuk