Saturday, 30 November 2013

Pindah rumah

Salam..

hari ni hari terakhir bulan November tahun 2013.. hmm.. mungkin hari yang kurang menggembirakan pet.. pet rasa la.. haha.. semalam, Director QSBG nak jumpa.. tapi tak jumpa pun sebabnya dia ada meeting.. jadi staff dia yang jumpa kami.. kami diminta untuk berpindah ke rumah staff sebab ada orang lain nak duduk di situ dalam kadar segera..

jadi semalam semua setuju nak pindah petang hari ni.. tapi malam semalam, kawan pet bagitahu staff datang ambil jam 9.30 am.. haha.. terkedek-kedek la pet mengemas barang.. banyak juga barang pet.. haha.. Alhamdulilah.. kami diberi 2 rumah.. tapi berbeza blok.. satu rumah ada peti ais, microwave, gas dan beberapa peralatan dapur serta 2 katil manakala sebuah lagi hanya ada katil dan meja.. haha..

barang dalam bilik pet..

pet duduk a.k.a rumah yang satu lagi.. malangnya toilet tak ada pintu.. haha.. pening kepala pet bila fikirkan toilet tu.. haha.. mana pet nak cari pintu? haha.. takpa la.. sebulan lagi ja.. haha.. just 1 month to go and everything will end.. haha..

staff bantu kami pindahkan barang :)
dah nak bergerak ke rumah staff :)

ok la.. pet tengah listkan barang apa nak beli keluar nanti.. mungkin hari ni atau esok baru staff bawa kami keluar.. let see how it will be :)

sekian!

1 comment:

ezyra daniel said...

banyk ke tu??tak la...kalau sye lagi banyak taw..macam tak balik rumah sndri dah haha