Tuesday, 19 March 2013

Pizza Hut Delivery (PHD)

Salam..

Alhamdulilah.. dah habis test 2 Dr. Osu semalam.. haha.. as expected, calculation baja.. tapi unsur Calcium, Ca.. haha.. memang hancur la.. convert ppm ok dah.. pastu gelabah cari baja unsur Ca.. haha.. ber"assume" la pet.. haha.. pastu buat different calculation dengan harapan, ada la markah.. mana la tau.. tak salah mencubakan.. haha..

disebabkan pet puasa semalam, jadi frust tak dapat jawab tak dapat diteruskan untuk proses makan.. haha.. selalu pet frust kan pet akan makan.. haha.. tapi semalam before test pet dah makan sebanyak-banyaknya.. kawan-kawan pet dan pet sendiri order Pizza Hut Delivery (PHD) semalam.. haha.. bajet stress study la kan.. haha..

Unboxing PHD :D 
entah apa nama.. pet pun dah lupa.. haha
pineapple ni.. nama lupa juga XD
sedap ayam ni.. hehe
ni la keadaan kami dalam keadaan makanan di tengah :D

so order la 2 biji pizza regular dan ayam.. total delivery ke Gate Li Hua UPM, RM48.00 tunai.. haha.. sorang RM16 la kan.. haha.. serius kenyang.. sorang 2 ketul ayam dan 4 slice pizza.. dah kenyang, bukan pet nak study.. bantai tido lak tu.. haha.. teruk betul perangai pet.. haha..

so.. kalau test ni markah teruk, memang padan la muka pet.. sebab orang lain study, pet tido kekenyangan.. haha.. 

3 comments:

Aina Mansor said...

Gulp! Dh la tengah lapar ni *telan air liur*

jaakechik said...

sedapnya pizza, lama dah jaa x beli.... adeh teringin pulak..

SheldonGavDen said...

nice page :D