Wednesday, 6 March 2013

6 Mac 2013

Salam..

*sedang menaip entry dalam keadaan mengantuk yang teramat sangat*

pet ada test tadi.. subjek Dr. Osu.. haha.. 7.30 - 8.30 malam.. dan pet dengan bangganya tak dapat jawab.. haha.. stress pet baca soalan.. 3 soalan esei tapi masa tak cukup.. soalan last pet jawab tak habis.. tu tak kira yang pet jawab merapu-rapu lagi.. haha..

lepas jawab, pet keluar makan.. macam-macam pet makan.. patut la pet gemuk.. main order je makan.. nasi, burger, sate dan lain-lain.. nafsu stress jawab exam.. haha.. 


sekarang ni musim sibuk.. setiap hari sibuk sebenarnya.. business pet pun tak sempat nak jenguk.. sampai kena remind dengan customer.. haha.. pet tak tahu nak order barang apa untuk bulan mac sebenarnya.. tu tak kira barang yang perlu restock.. haha.. ada barang sangkut di kastam diorang.. lagi dasyat.. haha..

berkenaan dengan semua tu, pet tengah planning trip ke sana.. since pet dah mula ada relationship dengan sana.. team nak pergi dah ada.. dan dah deal dengan orang sana.. bila nak pergi tu, pun pet tak pasti.. haha.. masih decide dan planning.. haha.. dalam masa yang sama, sempat juga pet minta quotation guna sea.. haha.. tapi time pet cuti sem ritu la.. sekarang pet dah kurang aktif mencari alternatif yang ada.. sebab pet sibuk dengan urusan belajar pet.. *walaupun pet tak belajar sangat pun.. haha

nak taip pun dah tak betul.. asyik tekan huruf bukan-bukan ja.. memang ngantuk betul.. haha.. esok la pet cerita something.. haha..

sekian :)

1 comment:

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Mlm2 tgk mkanan ni,sdap tuu...