Monday, 25 March 2013

Mess up~


Salam..

Yeay! dah habis puasa ganti.. haha.. Alhamdulilah.. syukur sangat.. haha.. tinggal 2 hari lagi.. puasa nazar.. mungkin habiskan minggu depan kot.. haha.. so hari ni pet berbuka mcd a.k.a mekdi.. haha.. besar nafsu makan pet.. habis lab tadi dah jam 5.30.. semata-mata nak beli time mc dinner, sanggup pusing-pusing bintulu sampai jam 6 petang tepat pet sampai mcd.. haha..

jadi.. pet pun beli la set regular ayam spicy dengan set regular mc chicken dan bubur ayam large.. haha.. sekali semua tak habis.. haha.. tapi pet paksa gak makan.. 2 set fries, burger, bubur dan 2 air.. haha.. tinggal 2 ketul ayam.. makan esok je la.. haha.. sedapnya makan mekdi.. hehe.. sampai orang cakap pet ni muka mekdi.. seminggu 4-5x pet makan mekdi.. tapi sekarang tengah kawal nafsu mekdi la.. haha..





sebenarnya bukan tu yang pet nak cakap.. benda lain.. haha.. petang tadi, pet jumpa lecturer pet.. so.. bit shock la.. *jumpa secara tak dirancang*

Dr : pet.. you mess up on your test again!

pet : err.. yes.. *dengan muka blur*

Dr : what happen to u?

pet : err.. im blur?

haha.. pet sendiri pun tak pasti kenapa pet asyik mess up setiap test pet.. haha.. i do admit it.. haha.. tapi tu tak penting.. haha.. pet mengaku pet ni orang yang suka kucar kacir tiap kali baca soalan.. i mean i will mess up the question walaupun sebenarnya soalan tu mudah saja.. it ok.. i won't mess up again.. InsyAllah :)

p/s : Thanks Dr for the advice.. I wish I can get A's for your subject :) walaupun saya tak minat subjek tanah, tapi saya tetap akan berusaha sedaya yang mungkin :) *esok pagi Dr. nak jumpa..haha*

4 comments:

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak opet dah abes puasa ganti..!! heheeh.. :)

Sedap makan MCD..nak sikit.. ;p

laskar pelangi said...

adesssss! terliur nak makan mcd plak rasa...sob3

Chic Na said...

ooo patutla makan mc D. tak ajak pun. ;)

nik ros said...

seronoknya dah abis ganti.kita ada bbrp hari lagi.