Tuesday, 22 January 2013

Perancangan

Salam..

Just simple entry.. apa perancangan pet.. haha.. few days ago, time pet sibuk-sibuk di unit hortikultur.. ramai staff yang sembang-sembang dengan pet.. salah seorang pegawai pertanian di situ, ada la suggestkan pet apply pegawai penyelidik once pet habis belajar..

pet pun cepat-cepat cakap.. pet nak berehat setahun lepas habis belajar.. haha.. pet tak nak kerja.. pet penat sangat buat final year project.. sangat-sangat penat.. haha.. dia pun ketawa.. dia cakap, dia tak caya pet akan berehat setahun.. haha..

entah la.. dengan keadaan pet macam ni, pet ingat pet nak berehat ja.. penat berfikir.. fikir final year project memang stress sangt-sangat.. haha.. cuma stress tu tak nampak la depan mata.. macam pet selalu cakap, senyum tu dah memadai untuk mengambarkan semua perasaan pet.. haha.. sebut pasal final year project, everything need to be settle earlier! :D

i) Hantar draf akhir = 3 Mei 2013

ii) Present thesis = 17 Mei 2013

iii) Hantar draf ke supervisor = A week after present thesis

3 comments:

Aina Mansor said...

Fuyoo! Lamanya sampai setahun haha :p Rasanya nanti mesti tak sampai setahun dah muak asyik rest ja

Hasrina said...

good luckkkk

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

klau ade sponsorship bole je nk rehat setahun..haha