Sunday, 13 January 2013

Aktiviti cuti sem

Salam..

rasanya lepas ni makin kurang la pet online.. haha.. online check email, buka facebook kejap, on twitter, buka forum dan lain-lain.. then kembali main game.. haha..

sepanjang cuti sem ni.. pet ada 2 objektif.. maklum la tak dapat pulang ke kampung tercinta.. hehe.. objektif pertama, siapkan final year projek pet.. masuk field dan habiskan In vitro dual culture yang kedua.. objektif kedua, main The Sims 3 the latest.. haha..

finally.. hari ni dah berjaya install semua 16 packs.. tak sabar tunggu next pack release hujung bulan Januari ni.. hehe.. kesemua pack ni memang tak ada error langsung.. pure pack ni.. memang smooth.. satu expansion install dalam 1-2 minit ja.. hehe.. nak update tu dalam 5 minit la.. hehe..

desktop pun bersepah-sepah.. sibuk nak print screen.. haha
pack The Sims 3 Seasons <-- :=":" latest="latest" paling="paling" td="td">
ada banyak town dalam ni.. ada lagi yang pet tak install :D

Sekian dari pet ^^ pemain tegar The Sims 1 - The Sims 3..

4 comments:

jaakechik said...

tak penah main benda ni.. hihi..

Emma said...

dlu ska maen the sim, skg nih kurg dh.. mls.. kui3

Cik Eyra said...

arghhh.nak mjerit tgk game sims3 nih..suka3 :)

Nur Atiqah said...

ajarlaa mcm mne nak download game nie, teringin sangat nak main kat pc. boleh tak? haha