Wednesday, 2 January 2013

KFC Medan Jaya

Salam..

baru pet sedar, blog pet ni dah macam hebahan tempat-tempat makanan pula.. haha.. sebelum McDonald Bintulu buka, KFC Medan Jaya tutup untuk renovation.. jadi kfc opening semula untuk branch Medan Jaya masa 22 Disember 2012..

pet pun tak pasti tepat atau tak tarikh tu.. tapi yang pasti, pet bersama-sama kawan pet pergi.. sebab banyak maskot kat dalam tu.. saja la cuci mata.. hehe.. yang best, dapat cheesy wedges free! tu yang pet suka.. haha.. ada kupon.. valid until 31 Januari 2013 dengan pembelian apa-apa sahaja benda kfc, akan dapat free cheesy wedges.. haha

on the way balik, sempat la grab kupon tu banyak-banyak.. hehe :D

ni la cheesy wedges free :D

5 comments:

Angel Love Soldier said...

Sedapnye :)

permatabiru said...

saya suka chezzy wedges...sedapnya...nyum2..

Chic Na said...

mmg penuh dgn mknn pet. akak akui. hikhikhik..

tantei said...

salam. tumpang tanya... so bintulu dah ada mcd ke belum?

pet said...

wslm.. McD dh buka tahun lepas.. rujuk entry ni http://izzahpinky.blogspot.com/2012/12/mcd-bintulu.html