Thursday, 20 December 2012

#TomYam

Salam..

fuh.. keinginan nak makan tomyam sangat-sangat terserlah.. haha.. dah banyak hari pet teringin nak makan.. poyo gila.. haha.. tak tau la kenapa.. susah nak cari tomyam yang macam thailand masak tu.. pergh.. kempunan.. makan kat padang besar memang power la tomyam dia.. haha..

disebabkan dah banyak hari pet berangan tomyam sampai semua tweet-tweet pet dalam twitter mesti ada #TomYam.. haha.. sangat-sangat over the limit pet ni.. haha.. akhirnya pet pergi juga 1000 bintang.. tak banyak kedai makan yang ada taste tomyam.. so far bagi pet, 1000 bintang la ada umph sikit.. sikit je la.. haha..

lepas berhenti hujan, terus pet keluar.. even langit still gelap.. demi tomyam.. haha.. akhirnya berjaya.. siap order tomyam ayam pedas.. dan pet pun perasan juga, perubahan makan yang mendadak.. haha.. sejak beberapa bulan ni, pet dah tak makan pedas sangat.. tapi sekarang pet makan pedas ja..

dan pastinya pedas tu akan mendatangkan masalah kepada pet.. haha.. tapi pet selalu cakap dengan diri pet.. haha.. makan je pedas-pedas tu.. nanti time sakit, baru fikir macam mana.. haha.. lagi pun bukan selalu makan pedas kan.. hehe..

pedas-pedas belaka :D
demi tomyam, habis assignment tumpah kuah tomyam -.-"

2 comments:

JungRara said...

laparnya tgk tom yam ni...nk g beli lah jap lagi!

Chic Na said...

hamboiii.. licin dua2. huhu..