Saturday, 22 December 2012

A piece of rubber wood

Salam..

haha.. tajuk pun dah rubber wood.. haha.. kan pet buat projek berkenaan kayu getah la.. bukan kayu getah.. tapi menggunakan kayu getah, so pet ada potong kayu getah ni macam playwood la.. just to make something.. sebenarnya more kepada kenangan kot.. haha.. then seminggu lepas simpan kayu tu, pet pun menulis la sesuatu..

first time buat :D
minggu ni pet padam dengan pemadam dan tulis semula.. haha.. bajet nak kalerkan dengan water colour.. then macam nak letak something supaya tak pudar.. tapi malas.. haha..

second time buat :)
bagi pet.. yang latest ni cantik sikit dari yang awal-awal pet buat.. sebab yang latest ni tak crowded.. simple but cute.. bagi pet la.. haha.. di mata pet.. haha..

mana lagi ok? yang first ke yang second?

sekian ^^

4 comments:

trah zain said...

yg 2nd pet..hehe

JungRara said...

2nd lg lawa...practice mks perfect :-)

jaakechik said...

yg 2nd lagi cantik pet!

Chic Na said...

the 2nd. buat utk akak satu plisss.. :D