Wednesday, 19 December 2012

My friends

Salam..

pet sekarang sejak pernah eksiden ni, pet ngeri sikit dengar eksiden-eksiden ni.. lain macam sikit rasa.. serius.. eksiden tu sakit.. bila patah paha, patah tangah dan patah jari.. latest, last week close friend pet eksiden.. hari tu siap-siap tag gambar melawat sekolah lama, esok tu mereka eksiden..

kawan pet yang bawa moto tu patah paha kiri, yang sorang lagi kawan pet juga patah ibu jari kaki.. hmm.. bila sebut patah paha, susah nak cakap.. I know the pain.. until now pet rasa.. susah nak cakap.. tapi pet just mampu bagi semangat dengan kawan-kawan pet.. tu ja pet mampu..

kes eksiden pet pun ramai kawan-kawan pet marah.. sebab pet tak bagi tahu sesiapa.. kebetulan yang tahu, sebab ada kawan kampus pet post dalam wall facebook pet.. teruk juga diorang marah pet.. ada yang cakap pet tak ingat kawan, ada cakap pet dah tak kisah kawan.. hmm.. sebenarnya pet tak nak susahkan sesiapa.. bukan sebab pet tak nak orang melawat pet.. tapi pet tak nak susahkan sesiapa..

tapi ada juga kawan-kawan yang cakap pet strong enough.. sebab tu pet tak nak sedihkan kawan pet.. betul la tu.. haha.. pet tak strong enough.. tapi pet tak nak susahkan sesiapa.. memang tu perangai pet.. pet hanya bagitahu somebody ja masa tu.. pet pun tak tahu kenapa pet bagitahu.. patutnya pet diam ja.. tapi itulah pet.. 

sekian~

p/s : doakan kawan pet cepat sembuh.. :)

3 comments:

fizafantagirO said...

moga kawan pet cepat sembuh ye ..

Emma said...

tabah r sbab x gtau kwn2 yg laen.. huhu.. smoga kwn pet cepat sembuh.. :D

Chic Na said...

memang strong la tu pet. akak kena pisau sikit dah kecoh. hikhik.. nampak tak perbezaan kat situ? ;)