Monday, 3 December 2012

Class trip to Miri

Salam..

disebabkan peristiwa TOCIE, blog pun tak dapat nak update story lain.. hehe.. jadi dah selesai semua tu, terus sambung cerita.. kejadian ni berlaku pada Jumaat lalu.. 30 November 2012.. sesiapa yang mengambil subjek AHP dan SAB akan pergi ke Miri untuk lawatan.. haha.. pet ambil kedua-dua subjek tersebut..

kitorang pergi ke ladang ternakan.. haha.. menarik kot.. pet tak minat sangat tengok lembu, kambing dan rusa.. hehe.. tapi pet suka kalau kucing, anjing dan beberapa binatang yang lain.. hehe.. tapi tujuan utama pet nak beli MCD.. prosperity dan big apple donut.. sempat la makan 2 biji prosperity.. sebiji dekat MCD Miri, sebijik makan keesokkan harinya di dalam lab.. hehe..




p/s: esok test 2 subjek CAT~ waste management

2 comments:

deqjamucuxx said...

nak Mcd tu siket !

MarliaMarble said...

bestnya...! mar suka pergi ladang2 macam ni..seronok kot..=D