Tuesday, 18 February 2014

Semester 8

Salam

hi semester 8.. hi untuk hari kedua semester 8.. dari hari isnin, boleh tahan kelas.. hari ni punya kelas dah masuk chapter 2.. laju tak? haha.. pet dah pasrah je semester ni.. haha.. feel sad.. mcm ada sesuatu yang berat untuk dipikul.. haha..

pet sebenarnya dah buat keputusan.. cuma pet tak pasti adakah keputusan tu tepat atau akan rosakkan kesemuanya.. pet pun tak pasti.. dalam masa yang sama pet masih ada benda yang perlu diselesaikan sebelum bulan 6 ni.. siapkan PCR untuk final year project pet yang lepas.. kata supervisor, kena confirmkan.. latest pet dengar tadi nak masukkan dalam buku jabatan or something macam tu.. pet pun bukan dapat berfikir dengan jelas.. haha..

jadi pet akan kembali masuk lab.. buat PDA, run PCR semua.. sedih je.. huhu.. dengan keadaan sekarang yang amat menyedihkan.. pet lagi la tertekan.. dah la tunggu printer di baiki di PCM, tak juga siap-siap.. kertas stuck je pun.. huhu.. dari ahad pet hantar.. dah la line internet macam siput sedut.. sakit juga la hati pet.. broadband memang tak dapat guna la.. wifi UPM? hmm.. boleh la.. tapi lembab la.. kadang-kadang pet tethering USB.. boleh la.. dari line cekedok tu.. haha..

oh.. baru teringat.. im learned new word.. HECTIC!.. haha.. extremely busy.. haha.. Hectic day (kawan, 2014).. haha.. selalu pet dengar je perkataan tu.. tapi tak pernah tergerak hati nak tanya orang or even buka dictionary.. so hari ni.. tahu la pet maknanya.. haha.. jadi, hari ni pet memang extremely busy.. so hectic day la.. haha.. and im not in a good mood.. trust me.. haha.. and.... im giving up..


1 comment:

Nur Atira said...

no . jgn la cepat give up . tarik nafas panjang panjang . then , relax okey . anyway , tahniah dah hampir sem last :)