Monday, 10 February 2014

10 Feb 14

Salam..

penatnya pet.. masih tak dapat berehat.. haha.. dari pagi sampai ke malam.. penat betul.. dengan macam-macam jadi.. haha.. esok pun banyak kerja yang perlu diselesaikan.. haih.. dah kian dekat nak balik Sarawak.. sayu je hati.. haha..

dari pagi pet sibuk siapkan surat mahkamah sepupu pet.. pet tolong mak pet je sebenarnya.. pening kepala pet bila melibatkan fasakh bagai ni.. haha.. maaf.. pet blur.. pet sekadar membantu sepupu pet.. haha.. lepas tu sibuk cari mahkamah pula.. berapa kali sesat.. harap guna GPS atau formerly known as Guna Pun Sesat.. haha.. serabut kepala pet.. kata honda, tu latest maps.. kata pet, langsung tak membantu! haha.. 

lunch makan domino.. sponsored by sister.. hehe.. kenyang Alhamdulilah.. tak perlu jadi driver, dapat pula makan kenyang.. haha.. dalam kereta pet busy tido.. haha.. panas ke, sejuk ke.. kalau pet nak tido, pet bantai tido je.. haha..

dah petang-petang ni, singgah la gunting rambut.. kedai comel atas sikit dari Bertam.. kalau pet tak silap la.. pet pun bukan sedar sangat.. haha.. yang bestnya bila perbualan pet dengan owner tu..


pet: aunty, potong pendek dan nipis ye..

owner: okey.. ini macam la (kasi tunjuk gambar)

pet: err.. takpe la aunty, kasi potong pendek dan nipis sudah la.. (tutup gambar tu)

owner: ini macam la.. lawa oo.. sesuai

pet: err.. kasi pendek dengan nipis sudah la aunty

owner: ini cantik oo.. saya kasi potong ini macam..

pet: err.. (diam membisu seolah-olah redha)


haha.. stress je pet lepas tu.. cantik bukan tak cantik tapi pet nak potong rambut setahun sekali or 2 kali je.. sedih betul pet.. hehe.. tapi kemas la potongan dia.. lembut lagi.. RM12 termasuk cuci sekali.. well.. maybe pet singgah lagi nanti.. InsyAllah.. haha..

sebenarnya banyak benda pet nak cerita.. tapi pet dah lupa.. atau erti kata lain, pet malas nak menaip.. haha.. tapi banyak benda yang pet nak share.. secara general.. tapi pet tak ada mood nak menaip.. haha..

ok la.. esok pet busy lagi.. kakak pet dah keje.. jadi driver dah bertukar.. pet nak kena bayar bil rumah, jumpa dokter lagi dan macam-macam.. oh.. im tired! haha..

sekian!

p/s: susah juga nak servis kereta.. kena call dan buat temujanji XD

1 comment: