Tuesday, 14 August 2012

I'm back to rock :D

Salam :)

sila abaikan motif gambar ini :D

Akhirnya.. selepas sebulan berpuasa blog.. err.. tak sampai sebulankan.. haha.. pet pun berjaya online dengan jayanya :) sebenarnya 2,2 bb pet dah sampai limit.. vpn pula tukar server.. last sekali pet pun tukar vpn lain.. haha.. murah pada vpn lama.. tapi vpn lama pet dah renew untuk 2 bulan.. so pet guna aje la bila dia dah sihat sejahtera.. haha.. 

terlampau banyak benda yang pet nak post.. tapi internet buat hal kan.. haha.. pet dapat online sepenuhnya semalam.. jadi sibuk la download lagu raya.. tak tau la beratus kot lagu.. pet pun tak check lagi.. haha.. 

ha.. buat julung-julung kalinya pet update nokia ketoi batu pet.. haha.. dari version 31 ke version 60.. melalui pc suite.. smooth sikit.. kalau tak macam nak hempuk-hempuk je nokia ketoi pet.. haha.. maklum la.. nokia sekarang dah busy dengan belle dan windows phone.. dia dah tak pandang-pandang symbian s60 :D pet suka handphone tu sebab kamera dia.. walaupun 3.2 mp, tapi boleh detail walaupun tak secanggih dslr..

interface baru lepas update :)

eh.. sedar tak sedar hari ni dah 25 ramadhan.. dah tak lama nak raya.. jadi tak lama lagi la pet nak meninggalkan rumah.. sedihnya.. sebab 7 bulan bercuti.. haha.. tak tau la macam mana lepas ni nak mengadap buku pula.. haha..

ha.. lupa dah.. apa persiapan korang nak sambut hari raya aidilfitri ni? hehe.. banyak borong? hehe.. 

16 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

nak raya dah kn pet?rasa mcm baru ja puasa :)

ZiErWa zAiNaL said...

skejap je raya.. mcm x cye je..hehe

Chic Na said...

welcome back pet! haha.. kepoh betul. mcm la lama tak sembang, padahal hari2 dok sembang. huhu.. selamat mengupdate entri2 yg banyak tu. ;)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

selamat hari rya akak cantik ^_^ hohoho byk x baju rye taon nih..msti byk an? ptot laa da jarang update entri..hikhikhik

shar90 said...

dh kembali ea... hehee
nk raye nih mkin canggih le hp dia... hee
selamat hari rayaa xD

9n0L4 said...

nak raya baru muncul ehhh. huhu. ;)

buatbest said...

selamat beraya..hoho

ieedaz @ mama_isha said...

Igtkan berpuasa ramadhan aje rupanye blog pun berpuasa jgk huhuu

Anyway pet, slmt menghbskan puasa dan slmt hr raye :-)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

fuyoo dl lagu sampai beratus..bnyk jgak ek lagu raya rpenye..hehe

aisya said...

pet dah siap ke sume? ready dh nak raya? hehe

Cik Nur said...

selamat kembali..rindu betul dgn pet..
lepas ni jgn hilang dah tau..hihihi

Sally Yatiey said...

Welcome back ;D

Sally Yatiey said...

Welcome back ;D

ayut said...

7 bulan cuti?smbg study ke mcmne ni pet?ap pon slmt hari raya yer :)

Ahmad Saufe said...

Ramadhan Kareem & Eid Mubarak.

Welcome back Oppet !!

Anyway, thanks for visiting :)

~LoVE PiNk~ said...

welcome om oopet..

hee camat ari raye!!