Thursday, 29 November 2012

Addiction~

Salam..

masih berada di dalam mood auto publish.. haha.. there is something that I love to do when I'm alone.. haha.. tak la alone sangat.. tapi 1 of my hobby.. selalu juga pet sebut dalam blog.. addiction pet terhadap the sims 3.. hehe..

since semua cd/dvd game pet berada di tempat lain, pet pun cari alternatif lain dengan download daripada torrent.. semua expension pack.. kecuali the sims 3 season.. yang ni baru release minggu lepas.. dah ada yang upload masuk torrent.. tapi pet hold dulu.. minggu study week ke baru pet nak download.. hehe.. selalu kalau download memang 2 hari kot tak off internet.. sebab nak fasten the download process.. thanks to my VPN :)

tapi malangnya, pet dah tak main the sims 3 sekarang.. sibuk sikit.. hehe.. last pet main before puasa kot.. sekarang sibuk dengan final year project, memang tak boleh main la.. bahaya.. nanti melekat tak pergi mana-mana dah.. hehe.. tapi target pet nak main puas-puas time cuti semester ni.. nak beli makanan, minuman ready to eat/drink, penuhkan almari.. then boleh la main dengan tenang.. kadang-kadang 2-3 hari pet tak tido main game tu.. hehe..

semua expansion pack dah ada dalam HDD.. hehe
in progress downloading the sims 3 store update :D
p/s: esok ada class trip to Miri.. hehe..

1 comment:

Choi•Minho情™ said...

kat mane nk download game ni?