Thursday, 8 November 2012

Latihan Industri

Salam :)

lama tak update new entry.. asyik auto publish ja.. haha.. sebenarnya, pet tengah berfikir.. mana pet nak buat latihan industri tahun depan.. pening kepala memikirkan.. haha.. ada kawan akan ke Canada.. ada yang akan ke Thailand, Australia dan sebagainya..

pet? haha.. don't know yet.. still think and think.. before ni pet memang berminat nak LI di satu tempat.. tak jauh dari rumah pet.. tapi pet rasa sangat tak sesuai untuk pet LI di sana.. haha.. 

mak pet ada suggestkan pet LI di Thailand sebab teknologi pertanian mereka yang lebih up to date.. kalau nak diikutkan memang betul la.. tapi pet ja yang tak buat keputusan di mana pet nak LI.. haha..

Canada jauh sangat.. Thailand dekat sangat.. susah-susah LI je la kat Sabah or Sarawak.. haha.. XD

sekian :)

cantik kan Botanical Garden di Chiang Mai, Thailand

3 comments:

Ekkem Spark said...

Kalau boleh pergi jauh sket, tapi pastikan survey tempat tu betul2, nnt menyesal pulak...jauh perjalanan luas pandangan...*based on experience kot...ehe...all the best :)

Lady said...

goodluck :)

jaakechik said...

thailand ok, cuma bahaya sikit la..skang tgh hura hara lagi tu...