Thursday, 24 October 2013

Public holiday

Salam..

baru berkesempatan nak update.. semalam Thailand cuti.. sempena "Chulalongkorn Day".. pet nak sangat update tapi keadaan tak mengizinkan..

ingatkan dapat la enjoy cuti semalam.. sekali berperang dengan sakit.. haha.. unexpected! semalam selain visi dan misi nak siapkan buku log, pet juga nak main game sampai tak perlu tido.. tapi sakit punya pasal.. selain menitik-nitik air mata, sambil keep positive thinking.. *gigih sekarang*


susah nak kata.. sakit yang rasa macam dah tak ada kaki kanan.. tak dapat nak angkat kaki.. dan jalan.. seksa semalam.. jujur cakap.. tak dapat sentuh langsung paha.. letak selimut pun menggigil pet.. serius tak pernah rasa sakit macam tu di paha.. dalam kepala cakap "plate dalam paha dan patahkan tulang ke".. macam tu la..

disebabkan hari ni kerja, pet terpaksa kuatkan hati.. bangun awal.. keep calm dan teruskan kerja.. tapi pet dah makan pain killer.. hmm.. sakit tu kalau skala dia 100% maybe reduce tinggal 60%.. masih ada dan pet cuba bertahan.. bezanya semalam bertimba-timba kot air mata dalam bilik.. hari ni pet tetap sabar teruskan hari pet.. tapi sampai je bilik, memang bergenang la air mata sebab tahan sakit!

entah la.. rasa tak sabar nak balik Malaysia.. bukan sebab tak best ke apa.. tapi sebab sakit yang pet tak tahu nak gambarkan macam mana.. wish i could stay strong :')

p/s: BBM untuk android dan ios officially dah release.. boleh try

1 comment:

Khairil Anuar said...

ouh, berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul..semoga tetap tabah menempuh 'ujian' pet