Tuesday, 8 October 2013

Mungkin sedih~

Salam..

rajin lagi hari ni untuk menaip entry blog.. haha.. sambil dengar lagu "Kalau Aku Kaya".. syok juga tengok official video clip dia di youtube.. hehe.. layan je la.. haha.. 

oh ya.. hari ni rasa teruk juga la.. walau pun time progress meeting tadi Dr. An ucap taniah semua sebab classification hampir lengkap.. tapi.. hati tetap tak seronok.. haih.. mungkin sebab kecuaian time buat DNA extraction tadi buat rasa tak best praktikal hari ni.. haha.. silap pet tak check micro pipet tu beberapa kali.. silap betul transfer R-nase tadi.. grr..

boleh tahan la kesilapan tu effect emosi dalaman pet.. haha.. kat luar maintain senyum la.. haha.. padahal tadi cuak juga la.. haha.. tak pasal-pasal rosak satu sample.. tapi dalam hati tu tak tau la nak cakap macam manakan.. tak ada sapa nak buat kerja berpuluh kali.. tapi tu la.. kecuaian pet.. aduh.. pet harap benda ni tak berulang lagi.. InsyAllah..

tapi time sedih tu pet bergelak sakan baca email kakak pet.. hehe.. baca planning-planning family pet dan sepupu pet yang nak datang sini awal bulan 11.. tapi tak tau la jadi ke tak.. jauh tu dari Malaysia nak drive ke Chiang Mai ni.. ikut plan awal, diorang nak drive dari sana ke Hatyai.. kat Hatyai tukar kereta Thailand dan drive terus ke Chiang Mai.. haha.. sakan la plan diorang.. hehe.. kita tengok la jadi ke tak.. suruh naik flight, semua tak mau.. haha.. 

ok la.. entry sedih bercampur gembira berhenti di sini :)

p/s: esok dah rabu! yeay! haha

1 comment:

ezyra daniel said...

takpe nextime buat dgn hati2 ok..
btw planning tu memang gempak