Sunday, 5 May 2013

Boring weekend

Salam..

boring sangat weekand ni.. walhal kerja banyak sangat.. tapi tak ada feel nak buat.. test pun ada.. tapi masih dalam mood nak balik bercuti.. letih dah belajar rasanya.. haha.. cepatlah masa berlalu.. haha..


disebabkan terlalu malas nak bergerak.. pet just tengok movie kat bilik sambil berpura-pura buat kerja.. haha.. tolong junior buka lock pintu.. tapi tak berjaya.. haha.. makan meggi.. dan dapat invitation untuk jogging dengan kawan.. haha.. tapi disebabkan semalam pet malas, jadi pet ajak kawan pet tukar jogging ke hari ni.. hehe..

kesian kawan pet.. pet tak sedar dia mesej pet.. haha.. bila check, semua nombor dia send mesej tanya nak pergi jogging.. hehe.. pet kan suka campak je handphone kat meja or katil, then tak sedar pun bunyi mesej or call.. haha.. selalu macam tu :P

pet ada satu movie nak share.. best betul.. tunggu la entry akan datang :)

sekian ^^

1 comment:

BlueiceButterfly said...

berada dalam mood malas jugak..hoho banyak keja tapi malasnya :(