Friday, 13 April 2012

It friday :)

Salam :)

bertemu lagi di pagi jumaat.. awal pet update hari ni.. saje.. boring.. xda benda nak buat.. dok sorg2 kt umahkn.. jdi lepas sarapan, men laptop.. buat header semalam.. pastu pening sorg2.. haha.. poyo jer..

ha.. semalam time men fb, saje la gatai ckp forever alone.. haha.. so pet pun dinvite masuk dlm group forever alone.. only for those y mmg xda sesape selain keluarga kot syarat dye.. haha.. pening kpla.. sbb bca komen2 kt group tu.. xkisah la mcm mna pn.. xda masalah.. ye dak..



lupa lgi.. rmai kwn2 y xtaw pet eksiden.. bila diorg msg, tnya la pet kt mana.. so pet ckp la kt umah.. nnti terbuka la crta pet extend semester.. pling best diorg tnya ada pape y teruk ke.. pet ckp la, xda y teruk.. 4 tulang patah je.. haha.. diorg ckp la, mcm tu still kata xteruk.. haha.. sbnarnya mmg teruk.. tp mlas nk ckp terukkn.. bygkn pet xdpt bgun seminggu lebih.. terbaring atas katil.. mcm hidup segan, mati xmau.. :P

ade lg.. sebulan lebih lepas pet eksiden, berlaku lgi eksiden kt tempat y sma tetapi mangsa meninggal di tempat kejadian.. kejadian tu berlaku pukul 3 ptg.. pet pkul 12.45 tgah hari.. mengikut org kg y tinggal d kwsn tersebut, kwn tu mmg keras.. entah la.. apa y keras pun pet xphm.. kata mereka, kalau nk jadi pape nnti dgar suara budak2 menangis, nmpk jelmaan budak dan lain2.. pet no komen.. xpandai nk komen hal mcm2 tu.. dan...... kata mereka, pet org pertama y hdup selepas eksiden kt stu.. selama ni, semua y eksiden semua meninggal d tempat kejadian.. hmm.. ni pun no komen.. mungkin umur pet masih panjang wlaupn pet rsa setengah nk mati.. perasaan la..

apa pun, ajal maut tu dtangan Allah.. tp mmg kalau tnya pet, pet rasa pet dah mati masa tu.. pet xegat apa2 psal eksiden tu.. y pet egat time dh ade kt wad.. tu je.. dan kalau boleh pet xnk egat pun.. haha.. cuma nnti pet nk tgok tmpat pet eksiden bila pet dh bleh berjln semula.. dan pet xnk lalu jln tu lgi kalau pet naik moto.. haha.. jujur ni.. kecuali terpaksa.. :)

14 comments:

Harun Ar said...

Hmmm.... Menarik ni...
Kunjungan pagi....
Salam.....

.: iEyLa :. said...

be strong dear..
setiap yg berlaku pasti de hikmahnye kan...

~~oOpEt~~ said...

wslm :)

~~oOpEt~~ said...

that right sis.. waiting for it :) pray for me! ^^

sis92 said...

be strong ok :)

err tetiba seram pulak baca yg bawah tu ..

~~oOpEt~~ said...

ty :) seram kn:P

Dede Rukmana said...

tabah selalu ya pet, Alhamdulillah bila masih diberi umur panjang ;)

~~oOpEt~~ said...

ty :)

kaishin said...

dugaan buat pet..sabar je yang mampu sy katakan :)

~~oOpEt~~ said...

ty :)

NOOR FATIN said...

forever alone tu stahu aku utk bebudak single je. hahaha yg ada kapel semua kena reject. haha :P

alhamdulillah oopet, Allah masih sayangkan pet, jangan lupa Dia tau. :)

~~oOpEt~~ said...

haha.. aku xda couple.. jdi forever alone.. asal ko dlm tu? haha..

betui :) itu y penting :)

Azmi Khan said...

Ajal dtg mmg tak kira masa dan tmpt. jd stand by la ye....

~~oOpEt~~ said...

betul :)