Wednesday, 10 April 2013

WeChat?

Salam..

rasanya semua benda dah semakin berserabut.. dah bersabut-sabut kepala memikirkan.. haha.. ingatkan cuti mid sem ni, just nak buat kerja lab yang ringan-ringan ja.. sekali, supervisor pet suruh pet sediakan Ganoderma Selective Medium (GSM).. pening kepala pet cari chemical yang diperlukan.. haha..

lepas pet kehulu, kehilir malam semalam, sebenarnya sama ja GSM dengan RBA.. so ingat esok nak discuss semula untuk kekalkan method RBA.. sebab tadi supervisor tak berapa setuju la.. apa-apa pun hari ni la penentu segalanya.. haha.. kena masuk lab awal hari ni.. supervisor pet sibuk rini.. haha..

haih.. tergendala update blog.. sibuk WeChat.. haha.. pet kan suka benda pelik-pelik.. apa yang tak da dalam handphone.. haha.. 16GB tak cukup :3 zello, whatsapp, viber, tango, line dan sebagainya.. nak unistall malas.. so biar je la.. haha.. tapi buat masa ni, yang best WeChat la.. boleh send voice :) jadi kerja la kawan-kawan pet hantar macam-macam.. haha..

ketawa je bila pet dengar.. haha.. dulu pet install line, sebab lecturer pet cakap dia prefer line dari whatsapp.. so pet pun try.. boleh la.. haha.. eh.. dah lari topik pula.. haha.. suka suki je pet ubah topik.. haha.. tak pe la.. semoga urusan pet pagi ni dipermudahkan.. InsyAllah :)

sekian :)

2 comments:

Chic Na said...

very the updated. haha..

SYAHRY EZZA said...

ada wechat tp jrng guna..huhu