Saturday, 6 April 2013

Mid Term

Salam..

selamat bercuti semua! haha.. mid semester break is here! haha.. 6 April - 14 April.. bestnya cuti.. tapi tetap tak balik.. just hantar kawan balik ja tadi.. jam 11 pagi.. naik bas ke Miri untuk naik flight dari Miri ke Johor Bharu..

semalam, pet sibuk la install the latest The Sims 3 University.. haha.. 18 program TS3 dalam laptop pet.. best juga la main.. hehe.. 



sempat la main 5 jam.. sampai jam 2 pagi.. sempat habiskan 1 term.. hehe.. tinggal lagi 1 term before convo dalam TS3.. haha.. tapi hari ni tak main kot.. nak siapkan semua kerja.. banyak sangat..

- CSS 4701 : Lab report CEC dan Shaking methods. siapkan draft kronologi landslide berkumpulan.
- CAG 4000 : Presentation Boron berkumpulan.
- BBI 2409 : 3 tajuk essays untuk jurnal.
- FYP : final editing chapter 1, 2 dan 3. draft chapter 4 dan 5. siapkan analisis pH minggu ke 3 dan preparation analisis field minggu ke 4 dan kemas lab.

nak siapkan semua tu dalam masa seminggu.. tu memang target pet.. harap sangat mampu siapkan.. kalau tak, pening kepala pet.. haha..

p/s : sedang menahan sakit kena ekzos tadi T.T

2 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

oopet!!! ak nk game tuh gakkk!

Chic Na said...

kazen akak yg kat unimas pun balik. nape tak balik pet?

serius sakit kena ekzos. akk pernah kena. -_-