Friday, 15 February 2013

Alhamdulilah :)

Salam..

mesti kecoh kan semua orang.. result dah keluar.. haha.. Alhamdulilah.. berkat doa mak, ahli keluarga dan semua, pet berjaya dapat dean list semester lepas :) tapi sedih sebenarnya.. subject Bioindustry dapat A- sayang juga 2 subjek dapat A- tapi tak juga jangka dapat macam tu.. pet just target 3.0 above ja..

apa-apa pun ni untuk mak pet.. orang yang tak pernah berhenti beri pet semangat untuk teruskan hidup :) tengok ja result terus pet call mak.. haha.. 12.10 am tadi.. haha.. nasib mak tak marah.. hehe.. ni juga untuk bayar balik kesedihan semasa di semester 3 :) apa-apa pun pet bersyukur.. 

sekian :)


*sem 6 ni pointer akan jatuh.. 3 subjek tanah.. memang penderitaan tanpa batasan*

2 comments:

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;D hee
Semoga terus berjaya

Chic Na said...

congrats! ;)