Monday, 23 January 2012

Najib oh Najib

Salam :)

entry last untuk hari ini~ grr.. geram dengan si najib.. tido atas bb.. nasib kepala dye ringan.. jadi xmenjejaskan line bb.. haha.. manja betul kamu najib.. :)

pet sebenarnya ada perasaan sedih + penat + letih dan semuanya la.. haha.. banyak juga perasaan yang ada.. but it ok.. xbest la kalau xrasa semua perasaan ni.. ye x? haha

pet dah ngantuk since xda cerita yang menarik kat tv.. tp awal lagi.. xbujang la kalau pet tido awal :P nanti la cari apa2 untuk dibuat.. boring betul ni~ haha

si manja berpura-pura tido~ grrr!

8 comments:

NighBerkz’S Blogs said...

akhka gile kentang ar seb bek x patah..hakhakka





http://nighberkz.blogspot.com

~~oOpEt~~ said...

dye mmg mcm tu.. kucin y degil ala2 comel gitu :P

ZiErWa zAiNaL said...

tp comel je la..hehe

cik bulan said...

uh..ingatkan najib mana td..-.-'

hehehe

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

cumil

Arman said...

Tu kucing manja bener...semoga yang punya kucing ga manja juga seperti kucingnya hehehe...happy blogging

-Incek Fik- said...

Perghhh!

Memang hensem betul la nama kucing oOpet ni hehee..

Kirim salam kat beliau yea ^^

~~oOpEt~~ said...

zierwa zainal : comelkn :P

cik bulan : haha.. ni najib c kucen oren :P

ahmad ali : thnks ;)

arman : haha.. happy blogging juga :)

incek fik : nanti pet sampaikan :)