Wednesday, 13 October 2010

aku dan the sims~

salam~

tetiba teringat nk updte sikit...tdy menjelajah lam fb...aku ni pngikut kelab The Sims 3~ almost 1 juta lbey fan dye....

ada la stu org ni, wat survey psal umo, natinality ngn bape tahun men games tu....aku pn join lar...hahaha

guess what, almost 9 years i plays the games! sejak the sims 1 smpai skrg the sims 3~ sbb the sims la aku blaja sngguh2 tyme diploma sbb nk dptkn laptop bru....smuanya krna the sims.....dn impian tersbt akan mnjdi knytaan bila aku blik smnanjung thun dpn :P

ya Allah...btpa xsabonya aku....tp tu la...kdg2, games pn ley jdi aspirasi...:P

aku snggup hbiskn beratus ringgit tuk kumpul smua koleksi dvd games tu...xksah la sims 1 ke, sims 2 ke, sims 3 ke...tu xcampor expansion pack lgi...tp e2 la aku...mgkin pda pndgn owg laen, aku ni membazir...BUT everyone have their own hobby...this also my hobby~

trust me...mmg berbaloi baloi~ for the sims addict... *cuma xmmpu la nk beli on9...euro kot...hahahaha

skrg sjak dok borneo, dvd games bkn men mahal lgi....smpai kdg2 2 kpg RM30~ mmg cekadak nangka betoi...tp krna kmhuan d stu ada duet terkejut...:P

skrg aku tgah mnggu expansion pack night life the sims 3...26 ni dye realease kt ngra dye....mybe awal thun dpn bru msuk Malaysia....but aku akn sbar....im collecter and player :P

tp bkn nk kata lakn...kdg2 tu mmg celakak btoi...aku beli ambition...skali dvd tu jhanam...aku g tukar, dye kata aku xreti install....wth! aku taw la nk install cmner...dri sims 2 smpai sims 3, cra nk install dye laen...smpai kdg2 kna gna daemon....so mulot xder insurans, watch ur self...don't judge me if u don't know about me!

tetiba emo lak....:P *itu je nk updte...ok papai :P

ni sims aku :P

sdg meditate~ sjak blik dri china..

5 comments:

kobEj0rdan~ said...

tuan seorg wanita sim seorg lelaki??:P hehe

~~oOpEt~~ said...

hahaha~ law guna pompuan mmg cntiks...tp bad cc...hahaha....bnyk trojan ler encik...hhahaha

Ummi Hanie said...

sy juge pminat the sims ! :)
tp sy maen kat PS2 ...

jeb said...

haha..kalo ada hobi, mmg sanggup berhabis..
orang pelik tgk aku habis ribu2 beli beskal..
'beskal je pon' kata diorang..
tapi peduli apa owk?dah minat..

~~oOpEt~~ said...

ummi~ msti best men kt psp...skrin besau...:P

jeb~ aa...wlau spelik mna pn hobi kita, hnya kita je y pham nilai hobi tu...:)